تاریخچه فرودگاه اصفهان
فرودگاه شهید بهشتی اصفهان یکی از قدیمی ترین فرودگاه های ایران است . بعد از انقلاب و با شروع جنگ این فرودگاه جنبه نظامی پیدا کرد و اختیار آن به نیروی هوایی سپاه داده شد. بعد از آن و در سال ۱۳۶۳ فرودگاهی به مساحت ۱۰۴۱ هکتار تاسیس و از آن برای اهداف مسافربری و آموزشی استفاده شد.
ترمینال های فرودگاه اصفهان
ترمینال های فرودگاه اصفهان به دو ترمینال مخصوص پروازهای داخلی و ترمینال پروازهای خارجی تقسیم شده اند.
بدیهی است که پروازهای داخلی و هواپیمایی های داخلی در ترمینال مخصوص پروازهای داخلی قرار دارند و همچنین قسمت های ترانزیت بار، گیت دریافت پرواز و سالن پذیرش پروازهای داخلی نیز در این ترمینال واقع شده است. در این ترمینال رستوران، نمازخانه، صرافی، فروشگاه های فروش مواد غذایی و سوغاتی، اتاق مادر و کودک، کافی شاپ، شعبه بانک، اورژانس و غرفه فرهنگی برخی دیگر از قسمت های این ترمینال هستند.
همچنین در ترمینال پروازهای خارجی بخش های قرنطینه، دفاتر مدیریت، بخش گذرنامه، اطلاعات پرواز، سازمان حج و زیارت، گمرک، تحویل و بسته بندی بار، شعبات بانک ها و نمازخانه وجود دارد.
در حال حاضر تمام پروازهایی که از شهر اصفهان و به مقصد این شهر صورت می گیرد در این فرودگاه نشست و برخاست می کنند و امکان خرید بلیط هواپیما برای پروازهای منتهی به این شهر از طریق وبسایت سامتیک در اختیار کاربران قرار گرفته است.
امکانات فرودگاه شهید بهشتی
علاوه بر امکاناتی که در هر کدام از ترمینال ها به طور مجزا وجود دارد، امکاناتی نیز وجود دارند که در کل فضای فرودگاه در دسترس هستند. این امکانات به این شرح است:
- ماشین های برف روب برای وضعیت های آب و هوایی نا مناسب
- پارکینگ طبقاتی
- خدمات باربری
- قسمت رزرو هتل
- غرفه های خدمات گردشگری
- خدمات تاکسی های درون شهری و برون شهری
- اورژانس و خدمات سلامت
- فروشگاه های مخصوص فروش تلفن همراه و اپراتورهای خطوط تلفن همراه
دسترسی به فرودگاه بین المللی اصفهان
امکان دسترسی به فرودگاه از طریق اتوبوس های شهری اصفهان وجود ندارد. در صورتی که قصد دارید از شهر به سمت فرودگاه بروید باید از مسیر بزرگراه چمران به سمت فرودگاه بروید. در فرودگاه نیز تاکسی های وی آی پی قرار گرفته اند و شما را تا مرکز این شهر همراهی می کنند.
آدرس و تلفن فرودگاه شهید بهشتی
اصفهان- بزرگراه شهرک صنعتی جی
03135275050